Deze grote gameverfilming met Jake Gyllenhaal lijkt definitief van de baan

Deze grote gameverfilming met Jake Gyllenhaal lijkt definitief van de baan

Met alle grote gameverfilmingen die de laatste dagen zijn aangekondigd, zou je denken dat deze ook eindelijk zijn kans krijgt...

Netflix was een hele tijd verbonden aan de verfilming van de Tom Clancy-videogamereeks The Division. Nu lijkt het project definitief van de baan te zijn.

Jake Gyllenhaal en Jessica Chastain zijn al jaren als hoofdrolspelers en producenten verbonden aan de film, die zich afspeelt in een nabije toekomst die door een pandemie wordt bedreigd en miljoenen inwoners van New York omlegt.

Wanneer de samenleving in chaos belandt, wordt een groep burgers die speciaal getraind is voor dit soort situaties ingeschajeld om iedereen en alles wat nog leeft te redden.

David Leitch was in beginsel verbonden aan de film als regisseur, maar hij zag ervan af wegens Bullet Train. Skyscraper-regisseur Rawson Marshall Thurber kwam toen aan boord, maar sindsdien hebben we nog maar weinig over de film gehoord.

Producent Kelly McCormick, die momenteel de pers te woord staat in het kader van Violent Night, heeft nu tijdens een gesprek met Discussing Film laten vallen dat het project zo goed als dood is:



NieuwsFilm

meest populair