Margot Robbie improviseerde deze kusscène met Brad Pitt in 'Babylon'

Margot Robbie improviseerde deze kusscène met Brad Pitt in 'Babylon'

De actrice zag haar kans schoon.

We hoeven niet al te lang meer te wachten op de nieuwe film van regisseur Damien Chazelle. De jonge regisseur wist hoge ogen te gooien met films als Whiplash en La La Land, waardoor miljoenen filmfanaten smachten naar Babylon. Hier is de laatste tijd behoorlijk veel over te doen en nu wordt er weer een sappig nieuw weetje gedeeld.

De hoofdrol is weggelegd voor Margot Robbie, o.a. bekend van The Wolf of Wall Street. Zij is nu druk bezig met het promoten van de film. Zo liet ze zich ook uit over een scene waarin ze collega Brad Pitt kust, die eveneens in Babylon te zien zal zijn. De kus stond echter helemaal niet in het script, maar Robbie 'ging er gewoon voor'.

Interview
Pitt en Robbie gaven recentelijk samen een interview, toen de acteur werd gevraagd of hij er moeite mee had toen de actrice hem zomaar een kus gaf. Dat valt wel mee: "Nee, niet echt. Er is altijd ruimte voor karakterinterpretatie" grapt hij.

Robbie liet zich er ook over uit: "Het stond inderdaad niet in het script, maar ik dacht: "Wanneer krijg ik anders de kans om Brad Pitt te kussen?" Dus ik ging er gewoon voor!"

Eindresultaat
Ondanks het feit dat het dus oorspronkelijk niet gepland was door Chazelle en co., stond de regisseur het toch toe en voegde hij het zelf toe aan de film zelf. Dit is echter veruit het 'wildste' dat Robbie in de film doet.

Zo vervolgt Pitt: "Geloof me maar, dit is veruit het braafste moment van Margot. In 'Babylon' staat ze daadwerkelijk in vuur en vlam. Ik ken haar al lang en volg haar al een tijdje, maar ik heb haar nog nooit zo gezien. Het is echt meer dan de moeite waard". Bekijk de trailer nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair