Nieuwe logo van het nieuwe 'DC Universe' lijkt al uitgelekt

Nieuwe logo van het nieuwe 'DC Universe' lijkt al uitgelekt

Patrick Schumacker lijkt een foutje te begaan.

Er vinden de laatste tijd behoorlijk veel veranderingen plaats bij DC. Henry Cavill hoeft niet terug te keren als Superman, maar de nodige ander projecten zijn ook nog verre van zeker. Zelfs het DC-logo lijkt te gaan veranderen, want nu duikt in een keer een heel nieuw en ander logo op, al lijkt dit per ongeluk te zijn gebeurd.

James Gunn is pas sinds enkele weken aangesteld als een van de nieuwe grote bazen bij de geliefde superheldenstudio, maar daardoor verandert er héél veel. De bekende producent Patrick Schumacker, o.a. bekend van de DC-animatieserie Harley Quinn, mag wel blijven, maar lijkt nu wel een grote blunder te maken.

Nieuw logo?
Schumacker deelde recentelijk een kiekje op sociale media. Hierin laat hij een speciaal 'kerst-Batman' poppetje zien, maar de meeste mensen letten eigenlijk voornamelijk op zijn trui. Hier lijkt namelijk het nieuwe logo van DC op te staan.

Het zou natuurlijk kunnen gaan om een doodgewone trui, maar die kans lijkt toch tamelijk klein, al helemaal aangezien Schumacker snel de foto verwijderde. Het was echter al te laat, want de foto doet nu de ronde op het internet. Ook The Flash Film News wist het kiekje te bemachtigen en deelde deze op Twitter.



Superhelden
Gunn liet al weten flink de bezem te willen halen door DC, dus een nieuw logo zou niet erg verbazingwekkend zijn. Mocht Schumacker daadwerkelijk 'per ongeluk' het logo nu met de wereld gedeeld hebben, dan staan daar dus de grootste superhelden van de studio op: Batman, Wonder Woman, Superman, Green Lantern, The Flash en Aquaman.

Je zou denken dat DC zeker nieuwe films wil maken over deze superhelden, maar de kans is groot dat andere acteurs deze rollen zullen invullen. Patty Jenkins vertrok recentelijk nog, maar naar verluidt wil DC wel verder met Gal Gadot. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair