Fans helemaal wild na zien soort van 'Jurassic World'-spinoff '65'

Fans helemaal wild na zien soort van 'Jurassic World'-spinoff '65'

Met Adam Driver.

Recentelijk dook de trailer op van 65. Fans van Adam Driver, die de hoofdrol vertolkt in de film, waren aangenaam verrast, want bijna niemand wist dat het om een dinosaurussen film zou gaan.

Driver, voornamelijk bekend van zijn rol als Kylo Ren in de laatste Star Wars-trilogie, maar ook van topfilms als Marriage Story en The Last Duel, dook recentelijk op in de trailer van 65. Mocht je deze gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



Verhaal
Het verhaal gaat over een astronaut, gespeeld door Driver, die op een mysterieuze planeet crasht. Wanneer hij op onderzoek uitgaat, lijkt het erop dat hij niet alleen is... Hij komt er namelijk al snel achter dat er nog dinosaurussen leven op deze planeet, die het op hem gemunt hebben.

Op sociale media wordt de trailer warm onthaald. Filmfanaten zijn in hun nopjes, aangezien dit niet alleen kan uitgroeien tot een franchise à la Jurassic Park, Driver lijkt ook flink los te gaan in de blockbuster. Zie hier enkele reacties van enthousiaste Twitter-gebruikers.







Er was echter ook wat kritiek, aangezien sommigen de trailer iets te lang vinden en deze dus te veel laat zien. In maart 2023 zullen we zien hoe 65 eruit ziet.

NieuwsFilm

meest populair