Dwayne Johnson reageert op gerucht dat hij ruzie zou hebben met DC

Dwayne Johnson reageert op gerucht dat hij ruzie zou hebben met DC

'The Rock' zegt dat er veel verdraaid wordt.

Er is de laatste tijd behoorlijk veel te doen over DC. Enkele weken geleden nam James Gunn de boel over en werd hij aangesteld als een van de grote nieuwe bazen van de superheldenstudio. De vraag is nu, wil hij doorgaan met Dwayne Johnson als Black Adam?

Henry Cavill hoeft niet meer terug te keren als Superman en Patty Jenkins besloot ook te vertrekken. Ook Black Adam 2 lijkt van de baan, iets dat 'The Rock' niet erg op prijs zou stellen. Volgens de acteur zelf worden de verhalen wel flink overdreven.

Reactie
Zo doet een gerucht de ronde dat de spierbundel boos zou zijn op DC en dat de situatie zelfs ietwat uit de hand zou lopen. Johnson zou Warner Bros. en DC niet langer 'volgen' op Instagram, maar 'The Rock' liet zelf weten dat deze verhalen onzin zijn met de volgende, kort maar krachtige, tweet.



Een persoon op Twitter, genaamd Brandon Davis, bood zijn verontschuldigen aan, aangezien ook hij dit bovenstaande verhaal de wereld in heeft geholpen. Johnson is niet boos, maar je merkt wel aan het onderstaande bericht dat hij het niet allemaal even leuk vindt.



Wel of niet
Er wordt echter al een langere tijd gesproken over een 'akkefietje' tussen de ster en de studio. Zo zou Johnson ervoor gezorgd hebben dat Cavill in Black Adam opdook, maar zelf wilde 'The Rock' niks weten van een cameo in Shazam! Fury of the Gods. Of dit allemaal klopt is ook nog maar de vraag, maar het klinkt niet al te positief voor Johnson en zijn fans...

NieuwsFilm

meest populair