'Black Adam 2' lijkt van de baan, Dwayne Johnson is boos op Warner Bros.

'Black Adam 2' lijkt van de baan, Dwayne Johnson is boos op Warner Bros.

'The Rock' is niet blij met de gang van zaken

Het is momenteel erg onrustig in het DC-universe. Sinds de aanstelling van James Gunn als Creative Director van de superheld-divisie van Warner Bros. Studios worden de toekomstplannen flink opgeschud. Daar gaat niet iedereen mee akkoord, waaronder Dwayne Johnson.

Het nieuws rondom de toekomst van de DC-personages lijkt momenteel wel een soapserie. Van geschrapte films als Wonder Woman 3 tot de tijdelijke herintroductie van Henry Cavill als Superman. Black Adam-acteur Dwayne 'The Rock' Johnson lijkt er in ieder geval klaar mee te zijn.

Superman
De Baywatch-acteur kreeg alle credits voor het herintroduceren van Henry Cavill als superman. De verschijning van de 'Man of Steel' in Black Adam vereiste veel moeite vanuit 'The Rock' en werd mega enthousiast onthaald door fans van over de hele wereld.



Kort hierna maakte Cavill bekend inderdaad terug te keren als de alom geliefde superheld, dit werd echter binnen no-time weer ontkracht. Tot frustratie van Dwayne Johnson.

Instagram
Het lijkt nu dat 'The Rock' zowel Warner Bros. Discovery als zijn eigen Black Adam-film is ontvolgt op Instagram. Het is begrijpelijk dat de acteur diep teleurgesteld is in de keuze van James Gunn & co.

In dit klimaat moet ook maar blijken of Black Adam 2 er daadwerkelijk gaat komen. De kans is groot dat James Gunn geen toekomst ziet in de huidige uitvoering van het personage en dat het wederom op de schop gaat zoals meerdere DC-producties.

Black Adam valt momenteel hier te zien op HBO Max.



NieuwsFilm

meest populair