Deze speciale stunt van Tom Cruise wil je zeker even zien

Deze speciale stunt van Tom Cruise wil je zeker even zien

De acteur bewijst nog maar eens dat hij geen angsten kent

Tom Cruise vliegt nog even door op het succes van Top Gun: Maverick en pakt zijn kans om de fans van het vervolg te bedanken. Dat doet hij natuurlijk op zijn eigen manier en zoals we dat gewend zijn is die manier wederom knettergek.

Dat Tom Cruise bizarre stunts uitvoert weten we allang. Ook dit keer zit hij niet stil om de fans van Top Gun: Maverick te bedanken voor alle liefde.

Op de set van MI
Cruise springt voor die gelegenheid namelijk uit een vliegtuig. Dat doet hij niet zomaar: "We zijn hier boven het prachtige Zuid-Afrika en we filmen Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 22", grapt Cruise terwijl hij boven de lucht hangt.

Steun
Door het grote succes maakt hij even tijd op de set van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two om een krankzinnige stunt uit te halen. "Bedankt voor het steunen van Top Gun: Maverick. Het is echt de eer van je leven."



Het vervolg op de klassieker Top Gun overtreft zichzelf in de filmwereld en de blockbuster kreeg het voor elkaar om $1,4 miljard op te halen. Het ongekende succes van de film zorgt ervoor dat een deel drie niet wordt uitgesloten. Zou het dan toch? Volgens de regisseur zit het er wel in!

NieuwsFilm

meest populair