Kate Winslet deelt bizar maar grappig gesprek vanwege haar iconische 'Titanic' naaktscène

Kate Winslet deelt bizar maar grappig gesprek vanwege haar iconische 'Titanic' naaktscène

De actrice laat zich erover uit tijdens The Graham Norton Show.

Kate Winslet is al jarenlang een bekend gezicht in Hollywood, maar haar beroemdste werk is toch wel zonder twijfel Titanic. Tijdens een recent interview laat de actrice zich uit over een van de de meest iconische scènes.

Winslet werkte opnieuw samen met regisseur James Cameron, deze keer aan Avatar: The Way of Water, die nu in de bioscopen draait. Ze geeft dan ook de nodige interviews om de blockbuster te promoten, maar ze had het ook even kort over een moment in Titanic dat iedereen nog wel kent.

Uit de kleren
Op een gegeven moment gaat Winslet als Rose DeWitt uit de kleren zodat Jack Dawson (een jonge Leonardo DiCaprio) een naaktportret van haar kan maken. De actrice was recentelijk te gast bij The Graham Norton Show, waar ze het had over de scène en een grappig gesprek dat hier uit voorkwam.

Zo zegt Winslet: "Dit is echt gebeurd, maar het is wel tamelijk vreemd. Mijn dochter zat op school met een andere student. Pas na 4 jaar tijd op dezelfde school gezeten te hebben kreeg mijn dochter te horen: "Ik had er geen idee van dat dat je moeder was! Oh mijn God, ik heb de borsten van je moeder gezien!" Zulke dingen gebeuren wel eens..."

Bekijk het interview hieronder.



Carrière
Hoewel Winslet dus nog af en toe op bizarre wijze wordt geconfronteerd door deze scène, gaf Titanic haar carriere wel een enorme boost. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit Hollywood. Bekijk hieronder nog eens de trailer van een van de bekendste en geliefdste films aller tijden.



NieuwsFilm

meest populair