Actrice uit 'Avatar 2' dacht dat de film een paar jaar geleden al was geflopt

Actrice uit 'Avatar 2' dacht dat de film een paar jaar geleden al was geflopt

"Ik dacht dat Avatar 2 al een paar jaar geleden was uitgekomen"

Avatar is misschien wel de bekendste film aller tijde. Niet gek dat er nu een tweede deel te zien is in de bioscoop. Toch was het voor actrice Edie Falco niet helemaal duidelijk dat dit tweede deel nu pas uit is gekomen.

De actrice die speelt in het tweede deel dacht namelijk dat de film al was uitgekomen en gewoon een grote flop was. Hier heeft ze een uitleg voor:

"Het deel dat nu is uitgekomen hebben we al meer dan 4 jaar geleden opgenomen. Toen ik een keer druk was zag ik ergens online Avatar staan. Ik dacht bij mezelf, 'hij zal al wel uitgekomen en niet goed ontvangen zijn'."

"Laatst vertelde iemand tegen mij dat Avatar binnenkort uitkomt. Blijkbaar was de film nog helemaal niet uitgekomen. Ik heb hem zelf ook nog niet gezien, ik ben heel benieuwd."

Rol van Falco
In de film zal Falco een generaal spelen, een van de weinige menselijke rollen in de film. Dit was toch wel een beetje teleurstellend voor de actrice vertelde ze zelf:

"Ik wilde heel graag een blauw personage worden. Ik had er zin in, blauw en lang. Helaas werd ik geen van beide."

Avatar: The Way of Water is nu in de bioscopen te zien. Tot nu lijkt het er in ieder geval op dat het alles behalve een flop wordt.

NieuwsFilm

meest populair