Stevige kerstfilm 'Violent Night' nu al online te zien

Stevige kerstfilm 'Violent Night' nu al online te zien

David Harbour maakt van de goedige kindervriend een héél ander figuur.

Universal komt met een heel speciaal kerstcadeau: hun hitfilm Violent Night is namelijk nu al via VOD te bekijken! Bereid je dus maar voor op een nieuwe kerstklassieker om op te zetten na het kerstdiner.

De film kwam eerder deze maand uit in de bioscopen en leverde daar een behoorlijk zakcentje op. In de film speelt David Harbour, bekend van zijn rol in Stranger Things, een gewelddadige kerstman die de boel op stelten komt zetten.

Afgelopen dinsdag maakte Universal hun nieuwe film via meerdere streamingdiensten in de Verenigde Staten. Dat betekent niet automatisch dat dat ook in Nederland het geval is, maar gelukkig lijkt dat goed te zitten via Apple TV+.

Het eerste deel van een nieuw filmuniversum
Ondanks dat Universal nog geen groen licht heeft gegeven hebben de makers al grootse plannen voor een vervolg van de film, dat de kliek aan mythische figuren zal uitbreiden.

Onder andere zouden er plannen zijn om iets gewelddadigs te doen met de paashaas, wat wel erg in de buurt komt van Winnie the Pooh: Blood and Honey? De tijd zal het leren of Universal daar trek in heeft.

Bekijk de film nu bij Apple TV+.



NieuwsFilm

meest populair