Daniel Craig over zijn mogelijke 'James Bond'-opvolger Aaron Taylor-Johnson

Daniel Craig over zijn mogelijke 'James Bond'-opvolger Aaron Taylor-Johnson

Veel laat de voormalige 007 er niet over los, maar dat is ergens ook wel te begrijpen.

Daniel Craigs avontuur als James Bond zit erop. De acteur kroop voor een allerlaatste keer in de huid van 007 in No Time To Die. Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin stond dat het Britse publiek graag Tom Hardy of Idris Elba het stokje ziet overnemen van Craig. Laatstgenoemde heeft het over iemand anders.

De laatste tijd wordt Aaron Taylor-Johnson, o.a. bekend van Nocturnal Animals en de Kickass-films, gelinkt aan de rol. De acteur is ook geen vreemdeling wanneer het aankomt op actiefilms. Zo wist hij ook al hoge ogen te gooien in Tenet, Godzilla en Bullet Train. Hij heeft eveneens getekend voor de hoofdrol in Sony's Kraven The Hunter.

Craig's antwoord
Tijdens een recent interview werd Craig hierover gevraagd. Zo te zien is de voormalige 007 acteur het een beetje moe: "Ik hou me hier niet echt mee bezig. Ik bedoel, je hoort zoveel verschillende verhalen. Ik zit eigenlijk nooit op het internet, ik heb geen social media-account of hoe het dan ook heet. Ik kijk echter wel uit naar de volgende Bond".

Het is wel te begrijpen dat Craig genoeg heeft van de vragen over Bond. Dit was jarenlang een groot deel van zijn leven, maar veel zin lijkt hij hier niet meer in te hebben. Toen hij werd gevraagd of hij weet wie hem zal opvolgen zei hij: "Dat is niet mijn probleem".

Wel of niet
De met een Golden Globe bekroonde Johnson is pas 32 jaar oud en zal het wereldberoemde personage dus een lange tijd kunnen spelen. Of het er ook van gaat komen is nog maar de vraag. Craig zelf is op dit moment te zien in het Knives Out-vervolg, genaamd Glass Onions. Deze staat nu op Netflix. Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair