Tom Hardy moet volgens Britten de nieuwe James Bond worden

Tom Hardy moet volgens Britten de nieuwe James Bond worden

De acteur is duidelijk de nummer een keuze.

Als je een beetje het filmnieuws bijhoudt, dan weet je onderhand wel dat Daniel Craig stopt als James Bond. De laatste paar maanden doen enorm veel geruchten de ronde over wie hem zou kunnen opvolgen. Het Britse publiek weet echter wie de nieuwe 007 moet worden: Tom Hardy.

Dit blijkt uit een peiling die is gehouden onder 2000 Britten. Hardy, o.a. bekend van films als Warrior, Inception en Dunkirk, steekt met kop en schouders boven de rest uit en laat de concurrentie ver achter zich.

Ver bovenaan
Hardy ontving ongeveer 24% van alle stemmen. Op de tweede plek staat Idris Elba. Laatstgenoemde liet echter weten geen interesse meer te hebben in de rol en met zijn 14% staat Hardy toch ver boven hem.

Beide namen worden echter al in hele lange tijd gekoppeld aan 's werelds beroemdste geheim agent. Barbara Broccoli, de bekende MGM-producente, liet recentelijk juist weten dat de kans tamelijk klein is dat het een van deze twee zal worden. Ze schijnen namelijk op zoek te gaan naar een ietwat jongere Bond, die lang mee zou kunnen gaan.

Leeftijd
Hardy is inmiddels 44 jaar oud, en Elda zelfs al 49. The Hobbit-acteur Luke Evans wordt ook vaker gelinkt aan de rol, maar zij eerder deze maand zelf nog te oud te zijn en dat een jonger iemand het stokje van Craig zal overnemen. Misschien wordt het dan toch Aaron Taylor Johnson?

NieuwsFilm

meest populair