Keanu Reeves in actiemodus op foto 'John Wick: Chapter 4'

Keanu Reeves in actiemodus op foto 'John Wick: Chapter 4'

Een zeldzame foto van John Wick zónder vuurwapen!

Lionsgate bereidt zich voor op de release van John Wick: Chapter 4 in 2023 en fans zijn laaien enthousiast om te zien wat er ditmaal gebeurt met hun favoriete personage. We hebben natuurlijk al recent een nieuwe trailer gezien, maar nu is er via Entertainment Weekly ook een gloednieuwe foto online gezet. Bekijk 'm hieronder!

Deel 4 werd twee jaar geleden al aangekondigd, vrijwel direct na het record-brekende openingsweekend van John Wick: Chapter 3 - Parabellum, die wereldwijd meer dan 300 miljoen dollar in het laatje bracht.

[h2]Onverslaanbare Wick[/h2]
In het vierde deel zien we Keanu Reeves opnieuw als de titulaire huurmoordenaar, die aan het einde van de vorige film werd bedrogen door Winston (Ian McShane) en bijna ten onder ging aan zware verwondingen.

De regie is opnieuw in handen van Chad Stahelski, maar het script wordt ditmaal geschreven door Shay Hatten en Michael Finch, die de spreekwoordelijke pen overnemen van bedenker Derek Kolstad. Nieuwkomers in de cast zijn badasses als Donnie Yen en Hiroyuki Sanada.

John Wick: Chapter 4 staat momenteel gepland voor een wereldwijde bioscooprelease op 24 maart 2023.



NieuwsFilm

meest populair