Grote hint naar 'Shrek 5' in de succesvolle 'Puss In Boots'-film

Keert de groene trol dan eindelijk weer terug van weggeweest?

Puss in Boots: The Last Wish werd afgelopen week in de bioscoop uitgebracht en betekent de terugkeer van Antonio Banderas als het titulaire personage. Maar de eerste keer dat we Puss zagen was natuurlijk in Shrek 2. Veel critici beweren dat de nieuwe film de beste in de franchise is sinds dat vervolg uit 2004, en het heeft fans enthousiast gemaakt een vijfde Shrek-film. Maar kunnen we die ook echt verwachten?

Banderas hintte onlangs nog naar een Shrek 5 met het volgende commentaar:

"Ik speel al bijna 20 jaar deze kat. De eerste keer dat ik Puss In Boots deed, werkte ik op Broadway, dus deed ik mijn eerste sessie daar. Ik heb hem nu vijf keer gespeeld. En er komt er waarschijnlijk nog een én Shrek komt waarschijnlijk terug."

Ook in The Last Wish wordt gehint naar de terugkeer van Shrek. En dat zit als volgt:

In The Last Wish zien we hoe Puss in Boots aan de laatste van zijn negen levens toe is, en op het punt dat hij staat te sterven in de film, flitst zijn leven voor zijn ogen voorbij. Daty moment bevat een scène (zonder dialoog) tussen hem en Shrek. Daarna, in de slotscène, overleeft de gelaarsde kat alsnog en sluit hij zich aan bij Kitty Softpaws (Salma Hayek) en nieuwkomer Perrito (Harvey Guillén) terwijl ze een schip stelen voor nieuwe avonturen en naar Far Far Away gaan om herenigd te worden met 'een paar oude vrienden'. De film toont vervolgens Far Far Away in de verte... en dat kan eigenlijk maar één ding betekenen!



NieuwsFilm

meest populair