Gal Gadot deelt eerste blik op haar Boze Koningin voor in Disney's 'Snow White'

Gal Gadot deelt eerste blik op haar Boze Koningin voor in Disney's 'Snow White'

In 2024 speelt Gadot de schurk uit het Disney-sprookje.

In 2024 keert Sneeuwwitje terug naar het witte doek. Dit keer niet als de animatiefilm uit 1937, maar als een live action-verfilming zoals we ze de afgelopen jaren wel vaker uit de stal van Disney zien komen.

In deze volgende peperdure sprookjesfilm zijn er ongetwijfeld weer voor meerdere sterren rollen weggelegd. Een van de grootste namen is die van Gal Gadot. Zij speelt in Snow White de bekende Evil Queen, oftewel de Boze Koningin.

Gadot als de Koning
Het duurt dus nog wel even voordat Snow White van regisseur Marc Webb (500 Days of Summer, The Amazing Spider-Man) in de bioscopen te zien is. Toch deelde Gadot alvast een preview op Instagram.

"Het is Disney's SNEEUWWITJE 85-jarig jubileum 🍎," schrijft de actrice bij concept-art. "Ik ben zo vereerd om deel uit te maken van deze nalatenschap en verheugd om dit prachtige verhaal op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen!"

"Bedankt dat je net zo enthousiast bent als ik en je concept-art met mij wilt delen πŸ™πŸŽ Disney Studios," sluit de actrice uit onder meer Wonder Woman en Red Notice af.

Snow White
De nieuwe Sneeuwwitje-film heeft ook een belangrijke rol voor Rachel Zegler (West Side Story, 2021), namelijk als Snow White, en staat gepland voor 22 maart 2024.



NieuwsFilm

meest populair