Netflix heeft met 'Glass Onion' weer een ware hit te pakken

Netflix heeft met 'Glass Onion' weer een ware hit te pakken

'Glass Onion' valt behoorlijk goed in de smaak.

Daniel Craigs privédetective Benoit Blanc is terug voor een nieuw moordmysterie. Dit keer niet in een groot landhuis, maar op een Grieks eiland. Dit is wat kijkers vinden van de nieuwe Netflix-film Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) heeft het weer geflikt. Met Glass Onion heeft hij wederom een interessant mysterie afgeleverd, waarin hij lekker speelt met het genre en de verwachtingen van het publiek.

Reacties publiek
Kijkers van Glass Onion, die vrijdag op Netflix is verschenen, zijn laaiend enthousiast over de tweede film in deze nieuwe franchise. "Ik heb zeer genoten van deze film, van begin tot eind", schrijft iemand op social media.

Kijkers vinden het moordmysterie fantastisch uitgedacht. Een van hen: "Dit was een luchtige rit met een geweldige twist. De manier waarop Johnson de ontrafeling aanpakt is echt verfrissend; ook al had ik al vrij snel door wie de dader was".

Sterrencast
De cast krijgt niets dan complimenten. Johnson heeft dan ook de crème de la crème van Hollywood verzameld. Niet alleen voor de belangrijkste rollen, maar zelfs voor een hele hoop geinige cameo's.

Naast Craig zijn onder meer Janelle Monáe, Edward Norton en Kate Hudson in de prent te zien.

"De sterren waren fantastisch, maar dat kan natuurlijk ook niet anders met zo'n cast", merkt iemand op.

Eerste film beter
Hoewel Glass Onion behoorlijk goed in de smaak valt en een waardige opvolger vinden, lees je redelijk vaak terug dat kijkers de eerste Knives Out (2019) toch beter vonden.

"Een geweldige film, maar ik vond de eerste toch net iets beter", concludeert een fan.Glass Onion: A Knives Out Mystery is vanaf nu op Netflix te streamen.

NieuwsFilm

meest populair