Netflix verwijderalarm: bekijk deze 3 topfilms snel voordat ze verdwijnen

Netflix verwijderalarm: bekijk deze 3 topfilms snel voordat ze verdwijnen

De streaminggigant neemt weer afscheid van de nodige films (en series).

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Deze maand krijgen de filmfanaten het flink voor de kiezen. Op 1 januari worden er altijd heel veel nieuwe titels toegevoegd, waardoor de licenties één, twee of soms vijf jaar later op 31 december aflopen. Dat geldt dus ook op voor de onderstaande titels.

Django Unchained
Quentin Tarantino heeft natuurlijk al heel wat pareltjes gemaakt en hier hoort Django Unchained zeker bij. Deze topfilm, met glansrollen voor o.a. Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx en natuurlijk Christoph Waltz (laatstgenoemde won zelfs een Oscar voor de film) is nog maar enkele dagen te zien op de Netflix. Bekijk de trailer nogmaals hieronder.



The Holiday
Ook The Holiday van Nancy Meyers 'vertrekt'. De kerstklassieker, met hoofdrollen voor Kate Winslet, Jude Law, Cameron Diaz en Jack Black, wordt gedurende de feestdagen altijd veel bekeken, maar dat is nu dus ook over enkele dagen gedaan. Mocht je de komedie nog snel willen bekijken, dat kan t/m 31 december, dus wacht niet te lang meer.



Ted
In 2012 wist Seth MacFarlane hoge ogen te gooien met Ted. Een doodnormale man uit Boston (Mark Wahlberg) heeft een minder normale jeugd achter de rug. De reden hiervoor? Als kind wenste hij namelijk dat zijn geliefde teddybeer tot leven zou komen, wat vervolgens ook gebeurde. Jaren later is het jongetje volwassen en is de beer nog steeds zijn beste vriend. Probleem is echter dat de beer nogal onverantwoordelijk is...



NieuwsFilm

meest populair