Komt er dan toch een vervolg op Marvel's geflopte 'Eternals'?

Komt er dan toch een vervolg op Marvel's geflopte 'Eternals'?

Volgens het management van Don Lee in ieder geval wel.

Marvel's Eternals debuteerde vorig jaar met een gemixt kritisch ontvangst en een matige financiële performance. De film wordt dus gezien als een teleurstelling voor de studio en een direct vervolg leek niet waarschijnlijk. Het management van een van de acteurs uit Eternals lijkt nu te bevestigen dat Eternals 2 er toch gaat komen.

Don Lee
Don Lee (Ma Dong-Seok in het Koreaans) speelde het personage Gilgamesh in de eerste Eternals. Hij woonde samen met Angelina Jolie's Thena om haar te beschermen. Gilgamesh wordt uiteindelijk vermoord door de vijandige Kro (Bill Skarsgård).

Het is dus gek dat het management van Don Lee in een officieel statement zegt dat de acteur binnenkort te zien is in 'Eternals 2'. Hieronder lees je de vertaling van het statement.

"Omdat de productie van het drama 'Hive' onduidelijk blijft, is Ma Dong-seok in gesprek en plant hij veel films en drama's die volgend jaar in productie gaan. Momenteel filmt Ma Dong-seok 'Criminal City 4'. 'Holy Night: Demon Hunters', 'Wilderness' en 'Criminal City 3' staan op het punt om te worden uitgebracht, en 'Eternals 2' en andere wereldwijde projecten waarin hij zal verschijnen, zijn gepland om te worden geproduceerd."

Eternals 2
De eerste Eternals eindigde met een grote cliffhanger, namelijk de beloofde terugkeer van de celestial Arishem. Daarnaast waren de twee post-credits scènes van groot belang voor het gehele Marvel Cinematic Universe. Zo werden Eros (Harry Styles), de broer van Thanos, en Blade (Mahershala Ali) geïntroduceerd.

Verdere details over een potentiële Eternals 2 zijn er nog niet, maar dit statement is wel een goed teken voor de toekomst van deze franchise.



NieuwsFilm

meest populair