Gave 'first look' van krachtige nieuwe horrorfilm 'M3GAN'

Gave 'first look' van krachtige nieuwe horrorfilm 'M3GAN'

De doodenge pop komt volgende week naar de Nederlandse bioscopen.

Volgende week komt de nieuwe horrorfilm M3GAN uit in Nederland en je kunt je hieronder nu alvast voorbereiden met een nieuwe 'first look'-video. Oordeel nu alvast zelf of je deze binnenkort in de bioscoop durft te bekijken.

Het verhaal van M3GAN volgt Gemma, die plotseling de verzorger wordt van haar achtjarige weesnichtje Cady. Onder grote werkdruk besluit Gemma, die er nog niet helemaal klaar voor lijkt om een kind op te voeden, haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady. Deze pop is net een echt mens, en in dit geval pakt dat helemaal verkeerd uit.

James Wan en Blumhouse
In de video zien we onder meer James Wan, de man achter legendarische griezel-franchises als Saw, Insidious en The Conjuring. Ook horrorspecialist Jason Blum van Blumhouse (Halloween, The Black Phone, The Invisible Man) komt voorbij, evenals M3GAN-regisseur Gerard Johnstone.

De cast bestaat uit o.a. Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Jen Van Epps, Lori Dungey en Stephane Garneau-Monten, Amie Donald en Jenna Davis. M3GAN, met een scenario van Akela Cooper gebaseerd op een verhaal dat ze bedacht samen met James Wan, draait vanaf 5 januari in de Nederlandse bioscopen.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair