Kate Beckinsale wandelt rond in meest merkwaardige jurk op Insta-foto's

Kate Beckinsale wandelt rond in meest merkwaardige jurk op Insta-foto's

Is het wel een jurk of is het iets heel anders?

Menig actrice en model deelt wel vaker kiekjes op sociale media. Kate Beckinsale is geen uitzondering op de regel. Ook zij deelt nu weer eens enkele foto's van haar nieuwe outfit, maar of we die nu zo mooi vinden...

Beckinsale is niet alleen een wereldberoemd model. Ook heeft ze al de nodige rollen weten te bemachtigen in diverse blockbusters. Denk bijvoorbeeld maar aan Pearl Harbor, Van Helsing en Underworld. Wanneer ze niet acteert zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Instagram
Op Instagram heeft de 49-jarige schoonheid maar liefst 5,5 miljoen volgers. Niet zo heel gek dus, dat zij wel vaker berichten en foto's hierop plaatst. Nu is het weer raak.

Beckinsale deelde enkele kiekjes van haar nieuwe jurk. Bekendheden zoals Paris Hilton en Gabriela Gonzalez zijn er helemaal weg van, maar de meeste 'gewone mensen' vinden het maar helemaal niks.

Jurk of afvalzak?
Zo worden er enorm veel grapjes gemaakt dat het niet gaat om een jurk maar om een grote afvalzak. Zo staan er diverse reacties bij zoals: "En ik dacht dat het onmogelijk was om een afvalzak sexy te maken" en "Dit laat me aan iets denken: ik moet vanavond het afval buiten zetten" of "Je moet natuurlijk wel altijd een poepzakje voor je beestje meenemen".

Oordeel zelf met de kiekjes hieronder.



NieuwsFilm

meest populair