Horror-regisseur M. Night Shyamalan deelt poster van zijn nieuwste film 'Knock at the Cabin'

Horror-regisseur M. Night Shyamalan deelt poster van zijn nieuwste film 'Knock at the Cabin'

De meester van de plottwist komt weer met een nieuwe mysterieuze film

M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Split) komt in februari weer met een nieuwe horrorfilm. De meester van plot-twists deelt nu een gave nieuwe poster voor Knock at the Cabin.

Shyamalan deelde de nieuwe poster via Twitter en hij laat blijken hoe blij hij is met het ontwerp. "De poster is prachtig, een beetje als een klassieke film noir. Deze stijl van poster is mijn favoriet. Ik kan niet wachten tot je de film in de bioscoop kan gaan zien" zegt de regisseur op zijn Twitter.



Waar gaat de film over?
Knock at the Cabin is gebaseerd op het boek The Cabin at the End of the World en gaat over Andrew en Eric die met hun dochter Wen op vakantie gaan naar een huisje in het bos. Tijdens de vakantie wordt het gezin gevangen genomen door vier vreemdelingen. Ze krijgen te horen dat één van de gezinsleden moet worden opgeofferd om de wereld te redden.

Als er ineens wereldwijd allerlei rampen gebeuren komt de familie voor een onmogelijk dilemma te staan. Redden we onze familie of de rest van de wereld?

Knock at the Cabin heeft rollen voor Jonathan Groff (Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth), Dave Bautista (Glass Onion: A Knives Out Mystery) en Rupert Grint (De Harry Potter-films).

De nieuwe Shyamalan is vanaf 2 februari te zien in de bioscoop, bekijk hier alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair