'The Super Mario Bros. Movie' bevat een opvallend personage

'The Super Mario Bros. Movie' bevat een opvallend personage

De animatiefilm doet niet alleen eer betonen aan personages uit de oudere spellen.

Nieuwe speeltjes om The Super Mario Bros. Movie te promoten hebben een nieuw personage uit de film onthuld. We hebben in de trailers al gezien dat alle bekende personages zoals Mario, Luigi, Princess Peach, Bowser en Donkey Kong hun opwachting maken in de film, maar er is ook ruimte voor meer obscure personages.

En we hebben het dan niet over de klassieke monsters uit de verschillende Mario-games of de groene rioolpijpen en Rainbow Road uit Mario Kart. Nee, het gaat in dit geval om het personage Lumas uit Super Mario Galaxy!

[h2]It's-a-Meal![/h2]
Uit een tweet van Nintendo Merch Central, die je hieronder ziet, zien we dat onder de verschillende speeltjes die de komende weken in Amerika bij McDonald's Happy Meals worden geleverd, ook een Luma-ster zit. En gezien het feit dat alle andere personages hun opwachting maken in de film, is het zo goed als zeker dat dit ook geldt voor Lumas.

De opwachting van Lumas lijkt er ook op te duiden dat Rosalina wel eens een rol kan spelen in de film. Zij maakte haar debuut in het spel uit 2007 en had de taak om de cosmos te beschermen.

The Super Mario Bros. Movie draait vanaf 7 april 2023 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair