Waarom de nieuwe 'Transformers'-film nu opeens met Maximals en Terrorcons kan komen

Waarom de nieuwe 'Transformers'-film nu opeens met Maximals en Terrorcons kan komen

De beste verklaring impliceert een epische strijd met slechts één ultieme winnaar.

Twee nieuwe facties staan op in Transformers: Rise of the Beasts, namelijk de Maximals en de Terrorcons. Maar waarom waren deze robots dan al niet eerder te vinden in Bumblebee of in de films van Michael Bay?

In de eerste trailer van de film bleek al dat de Maximals een ras apart zijn: zij veranderen niet in voertuigen, maar in gigantische dieren. Deze groep bestaat dan weer uit de Maximals en de Terrorcons, waarvan de laatste een onderdeel zijn van de slechte Decepticons. Decepticons zijn Transformers, die zijn gemaakt met behulp van duistere energie en de materialen van dode soortgenoten.

Het is een gek gegeven dat er nieuwe Transformers naar onze wereld komen, aangezien ze niet in de andere films voorkomen. Er is al wel een mogelijke hint gegeven door de makers hoe dit kan. Het is namelijk bevestigd dat de aankomende film zich zal afspelen kort na Bumblee in 1994 en voor de gebeurtenissen uit de originele Transformers-films van Bay.

Het verschijnen van deze twee facties
Een logische verklaring voor het verschijnen van deze facties na Bumblebee én het verdwijnen ervan zou kunnen zijn dat Maximals enkel ingrijpen in de wereld als de dreiging van de Terrorcons te groot wordt. Dezelfde redenatie is te zien bij de Eternals van Marvel, die zich ook niet bemoeien om elk akkefietje in de MCU.

Na Rise of the Beasts zouden deze twee facties de aarde weer moeten verlaten, aangezien ze in de strijd tussen Megatron en de Autobots enkele jaren later weer onvindbaar zijn. Het lijkt te duiden op een epische strijd, waar er maar één winnaar uit kan komen.

Bekijk hieronder de trailer van Rise of the Beasts! Op 9 juni wordt de film verwacht in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair