Eerste nieuwe hoofdrolspeler voor 'Knives Out 3' al gevonden in Halle Berry?

Eerste nieuwe hoofdrolspeler voor 'Knives Out 3' al gevonden in Halle Berry?

Is de volgende verdachte al gevonden?

Rian Johnson's Glass Onion: A Knives Out Mystery is een groot succes op Netflix. Net zoals voorganger Knives Out had Glass Onion weer een ware sterrencast met o.a Edward Norton, Kate Hudson, Janelle Monáe en Kathryn Hahn. Halle Berry lijkt zich prima te hebben vermaakt met de film (en haar name-drop). Smaakt dit naar meer?

Blanc
Daniel Craig's markante detective Benoit Blanc had een hoop grappige momenten in Glass Onion (in bad Among Us spelen met Stephen Sondheim en Angela Lansbury bijvoorbeeld), maar een van de leukste scènes was dat Blanc een bepaald sausje erg pittig vond en simpelweg de naam "Halle Berry" riep.

Hieronder zie je de exacte reactie van Berry op de film en de scène.



Volgende film?
Dat Rian Johnson en Daniel Craig samen weer een Knives Out Mystery gaan maken is al een feit, waarschijnlijk wordt voor de volgende film ook weer een sterrencast bij elkaar verzameld. De reacties onder de tweet van Berry staan vol met verzoeken om haar te casten in de volgende film.

Of dit nu daadwerkelijk gaat gebeuren, is natuurlijk nog maar de vraag. Berry lijkt er in ieder geval voor open te staan.

NieuwsFilm

meest populair