De 10 grootste Netflix Originals die in 2023 verschijnen

De 10 grootste Netflix Originals die in 2023 verschijnen

Een mooi lijstje met grote films.

Morgen verschijnt op FilmTotaal weer de lijst der lijsten met de allergrootste bioscoopfilms die volgend jaar in de bioscoop verschijnen. Hieronder staat de naar verwachting 10 grootste films die op de grootste streamingdienst Netflix komen te staan in 2023.

The Pale Blue Eye van Scott Cooper (6 januari 2023)

Genre: Drama/thriller | Met: Christian Bale, Harry Melling, Gillian Anderson

Een doorgewinterde detective onderzoekt een reeks moorden op de Amerikaanse militaire academie in West Point in 1830. Hij wordt in zijn onderzoek bijgestaan door een intelligente en gretige jonge cadet genaamd Edgar Allan Poe, die later een van Amerika's meest invloedrijke auteurs en de grondlegger van het detectivegenre zal worden.



Your Place or Mine van Aline Brosh McKenna (10 februari 2023)

Genre: Romkom | Met: Reese Witherspoon, Ashton Kutcher

Een man zorgt voor de zoon van zijn beste vriend, terwijl een vrouw een levenslange droom najaagt door van huis te ruilen om een levensveranderende week mee te maken.



Luther: The Fallen Sun van Jamie Payne (Maart 2023)

Genre: Actiethriller | Met: Idris Elba, Andy Serkis

Een (eerste) film die volgt op de bekende serie Luther waarin Elba de rol speelt van DCI John Luther, een bekend staat om zijn toewijding en ingenieuze benaderingen bij het oplossen van politiezaken.


The Mother van Niki Caro (Mei 2023)

Genre: Actiethriller | Met: Jennifer Lopez, Gael García Bernal

Een huurmoordenaar zit ondergedoken voor haar criminele ex-vriend. Daarnaast heeft ze haar dochter jaren eerder al ter adoptie afgestaan. Wanneer haar gewelddadige verleden haar echter inhaalt, wordt ze gedwongen samen te werken met een CIA-agent om haar dochter te kunnen redden.



Extraction 2 van Sam Hargrave (Juni 2023)

Genre: Actiethriller | Met: Chris Hemsworth

Na vermoedelijk dood te zijn gegaan in de eerste film, keert black ops-huurling Tyler Rake terug voor een nieuwe missie met hoge inzet.



Maestro van Bradley Cooper (2023)

Genre: Biopic | Met: Bradley Cooper, Carey Mulligan

Een biopic over het leven van Leonard Bernstein, met een focus op zijn huwelijk met Felicia Montealegre.


Murder Mystery 2 van Jeremy Garelick (2023)

Genre: Actiekomedie | Met: Adam Sandler, Jennifer Aniston

Het vervolg op Murder Mystery waarin we Sandler zagen als Nick Spitz, een politieagent in New York City, en Aniston als Audrey Spitz, een kapper, liefhebber van moordmysteries en de vrouw van Nick.


Heart of Stone van Tom Harper (2023)

Genre: Actie | Met: Gal Gadot, Jamie Dornan

Rachel Stone is een CIA-agent, de enige vrouw die tussen haar machtige, wereldwijde vredeshandhavingsorganisatie en het verlies van haar meest waardevolle - en gevaarlijke - bezit staat.



Rebel Moon van Zack Snyder (2023)

Genre: Scifi-actie | Met: Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Ray Fisher, Djimon Hounsou, Anthony Hopkins

Een vredige kolonie aan de rand van de melkweg wordt bedreigd door de legers van een tirannieke regent genaamd Balisarius. De wanhopige burgers sturen Kora, een jonge vrouw met een mysterieus verleden, op een zoektocht naar krijgers van nabijgelegen planeten om hen te helpen de regent uit te dagen.


The Killer van David Fincher (2023)

Genre: Actiethriller | Met: Michael Fassbender, Tilda Swinton

Gebaseerd op de gelijknamige Franse graphic novel-reeks van Alexis Nolent. Deze volgt het leven van een aanvankelijk naamloze huurmoordenaar.

NieuwsFilm

meest populair