Deze mysterieuze film wordt goed bekeken op Netflix

Deze mysterieuze film wordt goed bekeken op Netflix

7 Donne e un Mistero nu in de Top 10.

Netflix zette in december heel wat grote producties online. Denk maar aan Troll, Guillermo Del Toro's Pinocchio, Bardo, Glass Onion: A Knives Out Mystery en White Noise. Een Italiaanse nieuwe Netflix Original is 7 Donne e un Mistero, oftewel 7 Women and a Murder.

Die film staat nu in de Netflix Top 10 op een achtste positie. De mysterieuze komedie komt van regisseur Alessandro Genovesi en heeft rollen voor onder meer Margherita Buy, Diana Del Bufalo, Sabrina Impacciatore, Benedetta Porcaroli en Micaela Ramazzotti.

Netflix omschrijft de film, die verleden jaar december al in de Italiaanse bioscopen draaide, als "spannend" en "mysterieus". De ontvangst is overigens matig met een 5,3/10 op de IMDb en een 2,2/5 op Moviemeter.

7 Donne e un Mistero op #8 in Netflix Top 10
FilmTotaal-recensent Didier Becu gaf de film 2 van de 5 sterren:

"Het viel te voorzien dat de luidruchtige, bijna chaotische Italiaanse aanpak het aflegt tegen de Franse kwieke charme, maar de grootste ontgoocheling blijkt dat Alessandro Genovesi zich veel te veel blindstaart op de decors, zodat het eerder lijkt alsof je wordt rondgeleid in een designmuseum."

Wil je de mysterieuze komedie gaan kijken, dan vind je deze nu hier op Netflix.


De synopsis: Wanneer de patriarch van hun familie wordt neergestoken op kerstavond, zitten zeven vrouwen, ieder met een mogelijk motief, opgesloten om het raadsel van de moord op te lossen.

NieuwsFilm

meest populair