Disney's grootste flop van 2022 is nu de grote nummer 1 op Disney+

Disney's grootste flop van 2022 is nu de grote nummer 1 op Disney+

'Strange World' krijgt een tweede kans.

Eind november kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Disney's nieuwste film, Strange World. De animatiefilm deed het namelijk veel minder goed dan gedacht, waardoor 'Het Huis van de Muis' bijna 150 miljoen dollar verlies zou komen te lijden. Nu lijkt het erop dat de film toch een tweede kans krijgt.

De animatiefilm wist niet te overtuigen aan de box-office en ook was lang niet iedereen onder de indruk van het verhaal. Ondanks het feit dat Strange World op Rotten Tomatoes toch een nette 73% scoort, geven de 'normale bioscoopgangers' de film een 67%. Nog niet verkeerd, maar het kan niet tippen aan de echte Disney-toppers.

Toch nog
Ondanks het feit dat Strange World in eerste instantie als een grote flop werd gezien, wordt de animatiefilm nu in een keer immens veel bekeken op Disney+. Zo doet hij het op dit moment zelfs beter dan Encanto at the Hollywood Bowl en zelfs Avatar.

Strange World werd net voor de kerst (23 december om precies te zijn) toegevoegd, maar het is duidelijk te merken dat de film goed heeft gescoord tijdens de feestdagen. De film is zelfs de nummer 1 hit op de streaminggigant, dus hij eindigt het jaar wel in stijl.

Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair