Nieuwste topfilm op Netflix staat gelijk hoog in de Top 10

Nieuwste topfilm op Netflix staat gelijk hoog in de Top 10

De film met Adam Driver, Greta Gerwig en Don Cheadle op #5.

De nieuwste film van regisseur Noah Baumbach weet ondanks een wisselend ontvangst flink wat kijkers te trekken op Netflix. De regisseur van sterk ontvangen films als Marriage Story en The Meyerowitz Stories komt binnen op plaats vijf.

In de dramakomedie White Noise zijn er rollen voor Adam Driver, Greta Gerwig, Don Cheadle en Raffey Cassidy en Netflix ontschrijft de film als "offbeat" en "intellectueel".

White Noise volgt Jack, een professor die naam heeft gemaakt met het doceren van Hitler-studies. Met zijn vierde vrouw Babette en hun kinderen proberen ze de uitdagingen van het gezinsleven aan te gaan.

Wisselende ontvangst
Op Rotten Tomatoes staat de film op 62 procent na 201 recensies, maar de publieksscore komt helaas niet verder dan 36 procent. FilmTotaal-recensent Aram Isaac geeft de film 3,5 ster:

"Erg ambitieus, maar ook rommelig tot op het punt dat het lijkt alsof de film nergens heengaat. Het verhaal zit vol eigenaardigheden en excentrieke mensen, die stuk voor stuk memorabel en vermakelijk zijn, maar uiteindelijk slechts achtergrondruis blijken. White noise dus."

White Noise kijken? Klik dan nu hier om de film aan te zetten op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair