'Avatar 3' bevat de "Ash People-Na'vi" bevestigt James Cameron

'Avatar 3' bevat de "Ash People-Na'vi" bevestigt James Cameron

Een kant van de Na'vi die we nog nooit hebben gezien.

Nu Avatar: The Way of Water al zo'n 1,4 miljard dollar heeft binnengeharkt op de internationale box office en het feit dat Avatar 3 al grotendeels is opgenomen, lijkt het derde deel er vrijwel zeker te komen. Regisseur James Cameron heeft nu al details onthuld over een nieuwe Na'vi-cultuur die we zullen zien in Avatar 3, namelijk de "Ash People".

Omgekeerde rollen
Cameron vertelde in een interview met 20Minutes het volgende over de introductie van de Ash People en hoe ze zich differentiëren ten opzichte van de 'water'- en 'bos'-culturen die we tot nu toe hebben gezien:

"Het vuur zal worden vertegenwoordigd door de 'Ash People'. Ik wil de Na'vi vanuit een andere hoek laten zien, omdat ik voorlopig alleen hun goede kanten heb getoond. In de vroege films zijn er zeer negatieve menselijke voorbeelden en zeer positieve Na'vi-voorbeelden. In Avatar 3 hebben we het tegenovergestelde."



Op Avatar 3 hoeven we gelukkig niet nog eens dertien jaar te wachten. De (voorlopige) releasedatum is namelijk 20 december 2024. The Way of Water is nu te zien in de bioscoop. Als je nog niet overtuigd bent, kun je hieronder nog eens de trailer bekijken.



NieuwsFilm

meest populair