Rian Johnson heeft serieus nagedacht over een 'Knives out' en 'Muppets' crossover

Rian Johnson heeft serieus nagedacht over een 'Knives out' en 'Muppets' crossover

Is er een toch een kans op deze hilarische crossover?

Regisseur Rian Johnson heeft met zijn tweede Knives Out murder mystery Glass Onion alweer een ware hit opgeleverd. Omdat Daniel Craig's Benoit Blanc erg populair werd op het internet, bedachten een aantal creatievelingen dat een crossover tussen Knives Out en de Muppets een geweldig idee zou zijn. Johnson sluit zich hierbij aan en heeft zelfs al serieus nagedacht over hoe dat eruit zou zien.

Serieus over nagedacht
"Het is een grap die ik behoorlijk briljant vond, en ik heb er uiteindelijk echt serieus over nagedacht. Hoezeer ik het moordmysteriegenre ook serieus neem, ik neem het genre van een Muppet-film serieus... Ik denk dat die twee dingen heel verschillende regels hebben."

"Je kunt een Benoit Blanc-mysterie hebben met Muppets erin, maar ze zullen niet op hun plaats zijn. Of je kunt een Muppet-film hebben waar Benoit Blanc in zit, maar het voelt als een Muppet-film."

"Ik zou geen van beide willen compromitteren", voegde Johnson eraan toe. "En ik heb het gevoel dat om het goed te maken en het te laten werken, je een keuze moet maken en compromissen moet sluiten. Als ik ooit een Muppet-film maak, wil ik gewoon een geweldige Muppet-film maken."

Hieronder kun je een interview bekijken met Jonson en de cast van Glass Onion. De muppets komen hier ook aan bod.



NieuwsFilm

meest populair