Het gaat heel slecht met Bruce Willis, familie vreest dat hij niet lang meer heeft

Het gaat heel slecht met Bruce Willis, familie vreest dat hij niet lang meer heeft

Een tragisch einde van een groot acteur...

Het is amper een jaar geleden dat de familie van Bruce Willis (67) bekend maakte dat hij definitief ging stoppen met acteren nadat hij was gediagnostiseerd met de hersenaandoening afasie.

De afgelopen feestdagen bracht hij door met zijn 5 dochters, vrouw Emma (die foto's daarvan deelde op Instagram) en ex-vrouw Demi Moore.

Hoewel Willis er fysiek nog hetzelfde uitziet als normaal, gaat hij mentaal keihard achteruit en zou zijn karakter amper nog te herkennen zijn.

Emma: "Er zijn dagen dat we een glimpje zien van de oude Bruce, maar die momenten worden steeds korter en zijn steeds minder frequent. Het wordt erger en erger. De meisjes kunnen zich geen verjaardag voorstellen zonder hun vader. De hele familie bidt en hoopt op een wonder".

Hij glijdt geleidelijk aan weg
De laatste berichten melden dat Willis niet meer in staat is om te praten en ook haast niet meer begrijpt wat anderen om hem heen zeggen.

Zijn familie vreest dat hij niet lang meer onder hen zal zijn en ze willen daarom dus nog zoveel mogelijk tijd samen met hem doorbrengen.

Onlangs kwam het blije nieuws naar buiten dat oudste dochter Rumer (34) in verwachting is van haar eerste kindje. Laten we hopen dat opa Bruce dat mooie moment nog mee kan maken. We wensen hem sterkte!



NieuwsFilm

meest populair