Dave Bautista geeft "de acteerprestatie van het jaar" in mysterieuze 'Knock at the Cabin'

Dave Bautista geeft "de acteerprestatie van het jaar" in mysterieuze 'Knock at the Cabin'

De acteur mag veel lof ontvangen van regisseur M. Night Shyamalan.

Naast Dwayne 'The Rock' Johnson blijft Dave Bautista een van de succesvolste worstelaars die de overstap maakte naar een acteercarrière. Binnenkort speelt hij een van de hoofdrollen in Knock at the Cabin van regisseur M. Night Shyamalan.

Het is overduidelijk dat Dave Bautista door de jaren heen heeft bewezen uit het juiste hout te zijn gesneden voor het acteerwerk. Zo schitterde hij al in vele grote rollen (Guardians of the Galaxy, Blade Runner 2049, Army of the Dead, Dune) waarin hij zichzelf van meerdere kanten heeft laten zien.

Sceptisch
Binnenkort zal Bautista als een van de hoofdrolspelers te zien zijn in de nieuwe mystery/thriller van regisseur M. Night Shyamalan. In een interview met ComicBook.com vertelde de regisseur dat sommigen nogal sceptisch waren over deze keuze.

"Ik was bij een diner met een paar vrienden, en ze hadden zoiets van 'Hoe gaat het met Dave Bautista? De worstelaar, toch? Hoe was dat?' En ik had zoiets van 'Hij gaf een van de beste uitvoeringen van het jaar in die film.'" aldus de regisseur.

"Ze hadden zoiets van 'Hahaha!' En ik had zoiets van: 'Nee... er is geen grap, ik vertel je gewoon de waarheid. Deze gast gaf zichzelf.' Juiste kerel. Juiste rol. Juiste moment in zijn leven," zo vervolgt Shyamalan.

Acteerprestatie
Als we M. Night Shyamalan mogen geloven kunnen we in de film een uitstekende en kwetsbare acteerprestatie van Bautista verwachten. Verder in het interview verklaard de regisseur openhartig deze lovende uitspraak.

"Hij deed gewoon wat je hoopt dat alle acteurs voor je doen, namelijk zich volledig kwetsbaar opstellen, zich volledig in mijn handen leggen en zeggen: 'Ik vertrouw je.'" zo legt Shyamalan uit.

"Om die reden had ik zoveel behoefte om de schoonheid van wie hij als mens is naar boven te halen. Gewoon een mooi moment."

Naast Bautista zijn er tevens rollen weggelegd voor onder meer Rupert Grint, Abby Quinn, Nikki Amuka-Bird, Jonathan Groff, Ben Aldridge en Kristen Cui.

Knock at the Cabin is vanaf 2 februari 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair