Eén van de beste filmcomponisten maakt reboot van scifi-horror over mensenetende mieren

Eén van de beste filmcomponisten maakt reboot van scifi-horror over mensenetende mieren

'Them!' krijgt na bijna 70 jaar een upgrade...

De met een Oscar bekroonde componist Michael Giacchino is vooral bekend voor zijn muziek onder animatietitels van Pixar, blockbusters als Spider-Man, The Batman, Jurassic World en diverse games.

Nadat hij eerder dit jaar voorzichtig proefde aan de functie van regisseur bij Marvel's Werewolf by Night, staat hij nu op het punt om zijn tanden in een nog veel groter project te zetten voor studio Warner Bros.

Volgens Deadline wordt Giacchino zijn naam gekoppeld aan de reboot van de monstermovie Them! uit 1954. De zoektocht naar een schrijver is momenteel aan de gang en de productie moet snel beginnen.

Nieuw subgenre werd geboren
Them! was een klassieker over radioactieve reuzemieren die landelijk nesten bouwen en het voorzien hebben op mensenvlees. Het was tevens een reactie op de nucleaire oorlog van het decennium daarvoor.

Het succes zou worden gevolgd door andere opmerkelijke inzendingen in dit specifieke subgenre, zoals Tarantula (1955), The Black Scorpion (1957), The Deadly Mantis (1957) en Earth vs The Spider (1958).



NieuwsFilm

meest populair