Trailer 'Plane': Gerard Butler gaat weer los in een R-rated actiefilm

Trailer 'Plane': Gerard Butler gaat weer los in een R-rated actiefilm

De film zal over enkele weken al te zien zijn.

Gerald Butler werd in de jaren 2000 grote naam in Hollywood. Zo wist de acteur hoge ogen te gooien in The Phantom of the Opera, Law Abiding Citizen en natuurlijk 300. Voornamelijk vanwege deze laatste titel werd de acteur bijna alleen nog maar gevraagd voor actiefilms. Nu is het weer raak met Plane.

De R-rated film, gebaseerd op het boek van Charles Cumming (die tevens het scenario verzorgt), gaat over Brodie Torrance (Butler), een piloot van een commercieel vliegtuig. Hij moet een beruchte crimineel, genaamd Louis Gaspare (Mike Colter), meenemen op een van zijn vluchten, maar dit loopt niet zoals gepland...

Trailer
Tijdens een hevige storm raakt het vliegtuig zwaar beschadigd, waardoor Torrance geen andere keuze heeft dan een noodlanding te maken in een door chaos verscheurd oorlogsgebied. Het duurt niet lang voordat meerdere milities proberen het toestel en de passagiers te gijzelen. Ray besluit het op te nemen tegen een groot bataljon vijanden, maar misschien kan Gaspare hem wel een handje meehelpen.

Bekijk de nieuwe beelden hieronder. Lang hoeven we niet meer te wachten op de film zelf, want Plane draait eind deze maand al in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair