Brad Pitt gespot met nieuwe 29 jaar jongere vriendin aan het zwembad

Brad Pitt gespot met nieuwe 29 jaar jongere vriendin aan het zwembad

De twee liggen lekker topless te zonnen.

We weten onderhand allemaal wel dat Brad Pitt al lang niet meer met Angelina Jolie is. De acteur werd meerdere malen gelinkt aan andere bekende actrices, zoals o.a.Emily Ratajkowski. Hoewel dit niet meer dan een gerucht is weten we nu dat de Once Upon A Time In Hollywood-ster daadwerkelijk een nieuwe relatie heeft.

De 59-jarige Pitt is nu namelijk samen met de 32-jarige Ines de Ramon, een bloedmooie Zwitserse juwelier. Zij was 3 jaar lang getrouwd met de Amerikaanse acteur Paul Wesley, o.a. bekend van de Vampire Diaries. In september 2022 besloten ze uit elkaar te gaan en de Ramon heeft er geen gras over laten groeien.

Nieuwe relatie
Ze heeft namelijk nu dus alweer een nieuwe relatie met één van de grote 'heavyweights' in de filmwereld. Pitt en de Ramon verschenen ook samen op de rode loper van zijn nieuwe film Babylon en nu zijn er weer meerdere kiekjes van de twee vastgelegd.

Het kersverse koppel is aan het genieten van een vakantie in Cabo, in de Mexicaanse deelstaat Baja California Sur. Er werden meerdere foto's gemaakt van een behoorlijk gespierde Pitt en de Ramon, die beiden topless aan een zwembad zitten. De beelden zijn hier te bekijken.

Mocht je de Ramon willen volgen op Instagram, dat kan, maar dan moet ze je vriendschapverzoek wel eerst accepteren. Als je dat toch wil proberen, doe dat dan hier.

NieuwsFilm

meest populair