Nicolas Cage als enge Count Dracula in eerste trailer 'Renfield'

Nicolas Cage als enge Count Dracula in eerste trailer 'Renfield'

Nicholas Hoult speelt het gekwelde hulpje van de meest narcistische baas uit de geschiedenis: Dracula.

Universal Pictures Nederland heeft met FilmTotaal de eerste trailer voor de horrorkomedie Renfield gedeeld. Je kunt de beelden uit de film van regisseur Chris McKay, bekend van onder meer The Tomorrow War uit 2021, hieronder bekijken.

In dit nieuwe griezelverhaal over Dracula's trouwe dienaar Renfield speelt Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, The Menu) de hoofdrol. Renfield is het gekwelde hulpje van de meest narcistische baas uit de geschiedenis, die onder meer bekend is onder de naam Dracula.

Cage als Dracula
Dracula, gespeeld door Oscar-winnaar Nicolas Cage, dwingt Renfield om zijn meester van slachtoffers te voorzien en alles te doen wat van hem gevraagd wordt, hoe vernederend dat ook is.

Maar na eeuwenlange dienstbaarheid wil Renfield wel eens zien wat het leven buiten de schaduw van de 'Heer van het Duister' te bieden heeft. Alleen weet hij niet zo goed hoe hij uit die ongezonde relatie moet komen.


Renfield en zijn baasje
Vanaf 6 april kun je Renfield in de Nederlandse bioscopen geen bekijken. Hieronder ook twee foto's met beide hoofdrolspelers en de filmposter.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair