Zlatan Ibrahimović als Antivirus in trailer 'Astérix and Obélix: The Middle Kingdom'

Zlatan Ibrahimović als Antivirus in trailer 'Astérix and Obélix: The Middle Kingdom'

Dat is toch wel een zeer bijzondere combinatie.

Hieronder vind je een nieuwe trailer van Astérix and Obélix: The Middle Kingdom, waarin - zoals we eerder al meldden - een klein rolletje is weggelegd voor niemand minder dan de Zweedse topvoetballer Zlatan Ibrahimović.

50 jaar voor Christus wordt de keizerin van China na een staatsgreep van de prins Deng Tsin Qin gevangen gehouden. Haar dochter, de prinses Sass-Yi, weet te ontsnappen en trekt naar Gallië waar ze Asterix en Obelix om hulp vraagt.

Antivirus
Mede door middel van hun bovenmenselijke krachten, met dank aan een zeker toverdrankje, pogen ze samen de keizerin te redden. Maar schijnbaar krijgen ze hierbij dus wel te maken met Ibrahimović, die in de film de Romein Caius Antivirus speelt.

De twee titelrollen worden gespeeld door respectievelijk Guillaume Canet - tevens de regisseur van de film - en Gilles Lellouche. De rest van de cast bestaat onder meer uit Vincent Cassel en Marion Cotillard.

De laatste live-actionfilm rondom de twee helden, Astérix and Obélix: God Save Britannia genaamd, dateert alweer van 2012. De opvolger zal vanaf februari in de bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair