Harry Potter-acteur is onherkenbaar in 'The Pale Blue Eye' naast Christian Bale

Harry Potter-acteur is onherkenbaar in 'The Pale Blue Eye' naast Christian Bale

Harry Melling vindt het fijn dat hij niet meer herkend wordt.

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Harry Melling, vooral bekend door zijn rol in de Harry Potter-franchise als Dudley Dursley (of in het Nederlands, Dirk Duffeling). Toen liet hij zich uit over de controversiële uitspraken van schrijfster J.K. Rowling. Nu heeft hij het weer over zijn nieuwe film.

Melling wist namelijk een van de hoofdrollen te bemachtigen in de nieuwe horror-film van Netflix, genaamd The Pale Blue Eye. Hiervoor kruipt hij in de huid van de bekende schrijver Edgar Allan Poe. De andere hoofdrol is weggelegd voor niemand anders dan Christian Bale. Melling laat zich nu uit over zijn succesvolle carrière.

Anders
Ondanks het feit dat de acteur natuurlijk doorbrak dankzij de Harry Potter-films, herkent niemand hem echt meer. Dit komt hoogstwaarschijnlijk door het feit dat hij de afgelopen jaren heel wat kilo's is afgevallen en daardoor niet meer vaak gelinkt wordt aan de wereldberoemde filmreeks.

Vele Harry Potter-sterren zijn eigenlijk verdwenen, maar hetzelfde kan niet gezegd worden van Melling. De acteur wst belangrijke rollen te bemachtigen in grote films zoals o.a. The Old Guard, The Devil All The Time en in de geliefde serie The Queen's Gambit. De acteur denkt dat zijn gewichtsverlies hier misschien wel mee te maken heeft.

Reactie
Zo zegt Melling: "Ik zie dat moment in mijn leven als een soort van 'zegen', voornamelijk omdat ik niet meer wordt herkend. Ik had het gevoel dat ik een nieuwe start kon maken, zonder telkens weer gelinkt te worden aan de 'Harry Potter'-films. Dat is een geweldig gevoel".

Hier kan je zien hoe anders de acteur eruit is komen te zien in de laatste jaren. Mocht je de trailer van The Pale Blue Eye gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair