Gruwelijk Zombie Strange onthuld voor 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Gruwelijk Zombie Strange onthuld voor 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Er werden nog veel gruwelijkere varianten overwogen voor de film.

Het is alweer enkele maanden geleden sinds Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de wereldwijde bioscopen verscheen. Het vervolg wordt nog altijd beschouwd als de eerste film binnen het Marvel Cinematic Universe met een heus horrortintje.

Oorspronkelijk zou regisseur Scott Derricksen terugkeren om het vervolg te regisseren, maar verliet uiteindelijk het project vanwege creatieve meningsverschillen met Kevin Feige en Marvel Studios.

De regie werd overgenomen door niemand minder dan Sam Raimi (Evil Dead, Spider-Man Trilogie) die meerdere horrorelementen aan de film wist toe te voegen. Een van deze elementen omvatte een heuse Zombie dr. Strange.

Angstwekkende conceptarts
In teken van Halloween plaatste concept artist Thomas du Crest afgelopen november op zijn Instagram verschillende beelden die hij maakte voor de film. Deze beelden geven meerdere (horrorachtige) varianten weer voor de gruwelijke zombie dr. Strange.


De beelden zijn vrij indrukwekkend en zouden zeker voor spectaculaire scenes hebben gezorgd, hoewel het misschien maar beter is dat deze de film niet hebben gehaald. Raimi wist namelijk al met vrij wat grafische beelden weg te komen ondanks zijn PG-13 leeftijdsclassificatie (in Nederland heeft de film een leeftijdsclassificatie van 14 jaar en ouder).

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is momenteel beschikbaar om te streamen via Disney Plus.



NieuwsFilm

meest populair