Netflix verwijderalarm: bekijk deze 3 topfilms snel voordat ze verdwijnen

Netflix verwijderalarm: bekijk deze 3 topfilms snel voordat ze verdwijnen

De streaminggigant neemt weer afscheid van de nodige films (en series).

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Gelukkig valt het nu reuze mee, maar toch zitten er drie grote titels in de 'schoonmaak-actie' van Netflix, die toch wel meer dan de moeite waar zijn. Deze films staan nog maar enkele dagen online, dus je moet snel zijn!

Top Gun
Vorig jaar keerde Tom Cruise eindelijk terug als Maverick voor Top Gun: Maverick. Het origineel kwam echter al uit in 1986 en vertelt het verhaal van Maverick en hoe hij samen met zijn copiloot Goose (Anthony Edwards) aangenomen wordt bij Top Gun, een keiharde marine-opleiding voor piloten. Hier gaat hij de concurrentie aan met een andere toppiloot, genaamd Iceman (Val Kilmer). Dit verloopt echter niet geheel vlekkeloos...

Bekijk de trailer hieronder.



Sonic
We kennen Sonic allemaal wel als de super snelle blauwe egel. De overheid is erop gebrand om Sonic te pakken te krijgen. Sheriff Tom Wachowski, een sheriff uit het klein stadje Green Hills, besluit om af te reizen naar San Francisco om Sonic te helpen in zijn strijd tegen de kwaadaardige Dr. Ivo Robotnik.



The Butterfly's Dream
Misschien de minst bekende film van de drie, maar zeker ook de moeite waard. Op IMDb scoort Kelebegin Rüyasi (de originele titel van de film) een hele mooie 7,7, en op Rotten Tomatoes een knappe 88%.

De film speelt zich af in Turkije, 1941 en volgt twee jonge dichters, die beiden dromen van een grote toekomst. Ze worden allebei verliefd op dezelfde vrouw, maar maken een weddenschap: wie het mooiste gedicht voor Susan maakt, mag naar haar hand vragen. De oorlog gooit echter roet in het eten...



NieuwsFilm

meest populair