Stemactrice uit 'M3GAN' merkt dat de moordpop haar dagelijks leven binnendringt

Stemactrice uit 'M3GAN' merkt dat de moordpop haar dagelijks leven binnendringt

'It's insane right?', dringt het leven in van Jenna Davis.

Afgelopen weekend was M3GAN voor het eerst te zien in de bioscopen en het was een groot succes. Het krijgt mooie scores op Rotten Tomatoes en is erg populair online. Zelfs de actrice die de stem inspreekt van M3GAN geeft aan dat het haar leven gaat beïnvloeden.

Actrice Jenna Davis geeft in een interview met NYLON aan dat M3GAN serieus haar leven binnendringt:"er is een moment in de film waar ze zegt, 'It's insane right?' Ik en moeder zeggen dat regelmatig en moeten dan gelijk weer aan M3GAN denken."

"Mijn vrienden zeiden ook voor de grap dat ze na de film geen vrienden meer met me willen zijn. Als ik het weer zeg moeten ze gelijk weer aan M3GAN denken en worden ze bang. Gelukkig ben ik niet M3GAN zelf, maar bepaalde zinnen zullen me voor altijd bij blijven."

Komt er een vervolg?
In een interview met The New York Times vertelt Blumhouse over de samenwerking met James Wan's Atomic Monster en de toekomst van M3GAN:

"Wan begon met het idee. Eerst ging hij met het project naar Warner Bros, maar die weigerde omdat ze Annabelle al hadden. Toen ging hij naar Blum, die zag het wel zitten. Ze zijn blij met hoe het tot nu toe gaat, zo blij dat ze zelfs al aan het kijken zijn naar een eventueel vervolg."

Megan is nu te zien in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair