Nieuwe film Richard Linklater (Boyhood) krijgt opvallende nieuwe naam

Nieuwe film Richard Linklater (Boyhood) krijgt opvallende nieuwe naam

Een van de belangrijkste rollen in de nieuwe film van Richard Linklater krijgt tijdens de productie nu een nieuwe acteur.

Richard Linklater staat bekend om gewaagde en decennia-durende filmprojecten als Boyhood en de 'Before'-trilogie. Dat ging tot nu toe altijd vlekkeloos, maar bij de productie van zijn nieuwe film loopt Linklater toch tegen een probleem aan. Een van de belangrijkste rollen is opnieuw gecast.

Acteur Paul Mescal, die beroemd werd door de miniserie Normal People, gaat een van de belangrijkste rollen in de film - een bewerking van de musical Merrily We Roll Along - overnemen van Blake Jenner. Laatstgenoemde speelde eerder in Everybody Wants Some!!! van Linklater.

Huiselijk geweld
De opnamen van de film begonnen al in 2019, maar nu is Jenner dus uit de film gestapt. De aanleiding voor zijn exit lijken de beschuldigingen van huiselijk geweld door zijn ex-vrouw Melissa Benoist te zijn.

Hoewel ze hem nooit bij naam noemde, wijst alles erop dat hij verantwoordelijk is voor smadelijk gedrag. Eerder bood Jenner al zijn excuses aan voor de gewelddadige relatie.

Franklin Shepard
Mescal neemt de rol van Franklin Shepard van Jenner over. Het gaat om een getalenteerde Broadway-componist die het hoopt te gaan maken in Hollywood. In de musical blikt Shepard terug op belangrijke momenten in zijn leven en carrière.

De opnamen van de film Merrily We Roll Along zouden liefst twintig jaar moeten gaan beslaan en worden waarschijnlijk chronologisch opgenomen. Het is niet precies bekend wanneer de film uitkomt, maar zeker is dat het dus nog wel even gaat duren.

NieuwsFilm

meest populair