Oorspronkelijk einde horrorhit 'M3GAN' bleek 'praktisch onmogelijk'

Oorspronkelijk einde horrorhit 'M3GAN' bleek 'praktisch onmogelijk'

Gerard Johnstone heeft onthuld dat hij een stuk van het einde weg heeft moeten knippen.

De horrorfilm M3GAN is op dit een enorme hit in de bioscopen. In een nieuw interview heeft regisseur Gerard Johnstone onthuld dat de makers alleen een stuk aan het einde van de film hebben moeten wegknippen. Benieuwd? Lees dan verder, maar pas op voor spoilers!

In de bioscoopversie vindt er een groot eindgevecht plaats tussen M3GAN en Bruce, een robot die Gemma (Allison Williams) eerder in haar carrière had gebouwd. Uiteindelijk weet Bruce M3GAN in tweeën te breken. Vervolgens vernietigt Cady (Violet McGraw) de geheugenkaart van M3GAN.

Oorspronkelijk einde
Volgens Johnstone was het oorspronkelijke einde echter langer. De regisseur heeft onthuld dat het even zou lijken of M3GAN tóch had gewonnen.

"We hadden eerst een stuk waarbij we Gemma's werkruimte na het gevecht verlieten en dachten van M3GAN af te zijn. Maar dan, door de rook in de deuropening, wordt het hoofd van Bruce op de grond gegooid. Vervolgens verschijnt de torso van M3GAN, maar het blijkt Bruce te zijn die haar al leunend in het deurgat vastheeft", vertelt hij.

Onpraktisch
Johnstone vertelt de producenten en hij dat einde geweldig vonden en ook hebben opgenomen.

"Er waren alleen een hoop praktische en logistieke omstandigheden die het moeilijk maakten om dat perfect op beeld te krijgen", zegt hij.

Uiteindelijk moesten zij dus gaan voor het einde zoals het in de bioscoopversie is te zien.



M3GAN is nu in de Nederlandse bioscopen te zien!

NieuwsFilm

meest populair