Mysterieus personage van Bill Murray bevestigd in synopsis 'Ant-Man 3'

Mysterieus personage van Bill Murray bevestigd in synopsis 'Ant-Man 3'

Murray speelt een heel obscuur personage.

Ant-Man & The Wasp: Quantumania is de eerste Marvel-film van 2023. Eerder deze week kwam dan ook de tweede trailer uit, waarin we meer te zien kregen van Jonathan Majors als Kang the Conquerer en kregen we onze eerste blik op Corey Stoll als MODOK. Iemand die we niet zagen, was Bill Murray. We weten nu wel wie hij gaat spelen in de film.

Krylar
Al sinds het bekend is dat Murray in de film zou spelen, zijn fans al aan het speculeren over zijn potentiële rol. Een aantal 'scoopers' beweerden dat Murray het obscure personage genaamd Krylar zou spelen. Krylar zat maar in één Marvel-stripboek, namelijk The Incredible Hulk #156 uit de jaren 70. De scoopers blijken gelijk te hebben. Hieronder lees je een stuk van de officiële synopsis van de film.

"In 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania' speelt ook Jonathan Majors als Kang, David Dastmalchian als Veb, Katy O'Brian als Jentorra, William Jackson Harper als Quaz en Bill Murray als Lord Krylar. Het sci-fi avontuur opent in de bioscoop op 17 februari 2023."

Het personage kwam ook gelijk aan zijn einde in het verhaal en is sindsdien nooit meer gezien, tot nu. Omdat het personage zo obscuur is, kunnen de schrijvers van Quantumania eigenlijk zelf invullen wie het personage is.

Trailer
Als je 'm nog niet hebt gezien, kun je hieronder de trailer kijken. Ant-Man & The Wasp: Qunatumania is vanaf 15 februari te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair