3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

Ontdek het aanbod van de streamingdienst van Amazon.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Umma (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Iris K. Shim | Cast: Sandra Oh, Fivel Stewart, Dermot Mulroney, e.a. | Kijk direct
De Koreaanse Amanda leidt met haar tienerdochter Chris een rustig en eenvoudig leven op een Amerikaanse boerderij. Hun rust wordt verstoord wanneer een oom van Amanda uit Korea plots voor de deur staat met een koffer. Hij vertelt dat Amanda's moeder, van wie ze totaal vervreemd was, is overleden. Vanaf dan wordt Amanda achtervolgd door de angst net als haar doodenge moeder te worden.



Firebird (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peeter Rebane | Cast: Tom Prior, Oleg Zagorodnii, Diana Pozharskaya, e.a. | Kijk direct
1977. De jonge Russische soldaat Sergey is gestationeerd op een luchtmachtbasis in Estland. Wanneer daar de gevechtspiloot Roman arriveert, moet hij hem begeleiden. Al snel ontdekken de mannen gevoelens voor elkaar te hebben. Ze krijgen een sensuele relatie, maar moeten op hun hoede blijven voor de KGB. Na verloop van tijd worden Sergey en Roman echter steeds verder uit elkaar gedreven.



The Power (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Corinna Faith | Cast: Marley Chesham, Rose Williams, Mark Smith, e.a. | Kijk direct
Door een staking van wijnwerkers valt door heel Engeland de stroom uit. De jonge verpleegster Val werkt in een ziekenhuis en heeft op dat moment nachtdienst. Veel patiënten en medewerkers worden geëvacueerd, maar Val blijft achter in het oude gebouw. Na een tijdje begint ze een sinistere aanwezigheid te voelen. Ook wordt ze achtervolgd door haar eigen verleden als weeskind.





Bekijk de afbeeldingMEER NETFLIX
3 nieuwe topfilms op Netflix


NieuwsFilm

meest populair