Na de 'Honor Among Thieves'-film komt er ook een 'Dungeons & Dragons'-serie

Na de 'Honor Among Thieves'-film komt er ook een 'Dungeons & Dragons'-serie

Rawson Marshall Thurber gaat de pilot regisseren.

Paramount+ komt met een live-action serie gebaseerd op de iconische Tabletop RPG Dungeon & Dragons. 'Red Notice'-regisseur Rawson Marshall Thurber heeft de pilot geschreven en gaat ook afleveringen regisseren. De franchise lijkt een grote push te krijgen. Naast deze serie komt binnenkort ook de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves met Chris Pine uit.

Serie
De serie wordt beschreven als de grootschaligste serie die de studio ooit heeft gemaakt. Rawson Marshall Thurber regisseert de eerste van de acht afleveringen. Verdere details zijn nog niet bekend, maar de serie is een hoge prioriteit voor Paramount. We zullen in de loop van de komende maanden dus al een veel meer te weten komen.

Paramount en eOne hebben grote plannen voor Dungeons & Dragons. De hoop is om een universum met meerdere series en films te starten. Zo komt er binnenkort al een 'Dungeons & Dragons'-film uit.

Honor Among Thieves
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is vanaf 30 maart te zien in de Nederlandse bioscopen. De synopsis luidt als volgt: "Een charmante dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische zoektocht om een verloren relikwie terug te vinden, maar het gaat gevaarlijk mis wanneer ze de verkeerde mensen tegenkomen." Bekijk hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair