De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Dreamland (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Miles Joris-Peyrafitte | Cast: Finn Cole, Margot Robbie, Travis Fimmel, e.a. | Kijk direct
Texas, jaren dertig. Een boerenfamilie uit een berooid stadje is hard getroffen door de droogte. Eugene hoopt het bedrijf te redden met de beloning die op het hoofd van een voortvluchtige bankrover genaamd Allison staat. Tot zijn verbazing, vindt hij haar gewond in hun schuur. Na het aanhoren van haar verhaal, besluit hij haar onderdak te bieden en te helpen ontsnappen naar Mexico.



The Man on the Other Side (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marcus Lim | Cast: Mari Bensel, James Carney, Nils Schulz, e.a. | Kijk direct
1974, West-Duitsland. Tijdens de Koude Oorlog werkt Sophie Zimmermann als secretaresse voor het Ministerie van Defensie. Al maanden helpt ze haar vriend bij het stelen van overheidsdocumenten. Na een ondervraging, besluit ze op de vlucht te gaan. Aan de grens wordt ze opgepakt door de geheime politie. Ze wordt gevangengehouden, slecht behandeld en zet alles op alles om te ontsnappen.



Dog Gone (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Herek | Cast: Rob Lowe, Johnny Berchtold, Kimberly Williams-Paisley, e.a. | Kijk direct
Fielding is dol op zijn geliefde hond Gonker. Tijdens een wandeling verliest Fielding zijn trouwe viervoeter uit het oog. De jonge man zet samen met zijn ouders een enorme zoektocht op touw om Gonker terug te vinden. Ondertussen dringt de tijd, want de hond heeft zijn levensreddende medicatie nodig.





Bekijk de afbeelding MEER STREAMING
3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen


NieuwsFilm

meest populair