Dochter van Elvis, zangeres Lisa Marie Presley (54), overleden

Dochter van Elvis, zangeres Lisa Marie Presley (54), overleden

Het lijkt om een hartstilstand te gaan.

Lisa Marie Presley, de 54-jarige dochter van de legendarische Elvis en Priscilla Presley, is gisteren overleden. Het lijkt erop dat ze een hartstilstand heeft gehad.

Priscilla Presley deelde een bericht op Instagram (dat hieronder te zien is), waarin ze liet weten dat haar dochter met spoed naar het ziekenhuis werd gesneld. Helaas overleed Lisa Marie korte tijd daarna.



Reactie
Priscilla laat nu zelf weten dat haar dochter het niet heeft gehaald: "Met pijn in het hart deel ik nu het verschrikkelijke nieuws dat mijn mooie dochter Lisa Marie ons verlaten heeft. Ze was de meest gepassioneerde, sterke en liefdevolle vrouw die ik ooit heb gekend".

Afgelopen dinsdag was Priscilla nog gewoon aanwezig bij de uitreiking van de Golden Globes, samen met haar moeder. Het was een speciale avond voor de twee, aangezien Austin Butler in de prijzen viel voor zijn glansrol als Elvis in Elvis.

Carrière
Zelf trad Priscilla in de voetsporen van haar vader. Ze ging eveneens zingen en bracht drie albums uit. Ze kwam echter ook vaker in het nieuws door een reeks spraakmakende huwelijken.

Zo was ze tussen 1994 en 1996 getrouwd met Michael Jackson, nadat ze eerder van zanger Danny Keough gescheiden was. In 2002 trouwde ze weer met Nicolas Cage, maar datzelfde jaar besloten ze er al een punt achter te zetten. Ze hiel het wel langer vol met Michael Lockwood. Zij waren 10 jaar samen, namelijk van 2006 t/m 2016.

Grootste verlies
Een van haar vier kinderen, Benjamin Keough, pleegde 3 jaar geleden op 27-jarige leeftijd zelfmoord. In een uitgebreid artikel in People Magazine zei een Priscilla toen nog dat haar leven al sinds haar jeugd werd gekenmerkt door dood, verdriet en verlies.

"Verdriet stopt nooit. Het gaat op geen enkele manier weg, ook niet na jaren. Het is iets dat je de rest van je leven met je mee moet dragen, ondanks wat andere mensen of culturen ons willen laten geloven. Ik zal echter nooit opgeven. Ik ga door voor mijn dochters".

Laatste bericht
Bekijk Priscilla's laatste Instagram-bericht, waarin ze zich uitlaat over de dood van haar zoon, hieronder.



NieuwsFilm

meest populair