Nieuw op Netflix: De spannende thriller 'JFK'

Nieuw op Netflix: De spannende thriller 'JFK'

Een absolute aanrader dus die je niet mag missen.

Netflix heeft vandaag een interessante nieuwe film toegevoegd aan zijn catalogus: JFK (1991). In deze thriller van regisseur Oliver Stone (Snowden) duikt een wantrouwige officier van justitie in de moordzaak van de Amerikaanse president John F. Kennedy.

Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft JFK een positieve score van 84 procent met een gemiddelde beoordeling van een 7.7.

Hoewel recensenten erop wijzen dat het verhaal dubieus is (het blijft immers een film over een samenzweringstheorie), krijgen Stone en zijn cast veel lof voor het werk dat zij hebben afgeleverd.


JFK (1991)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oliver Stone | Cast: Kevin Costner, Kevin Bacon, Gary Oldman, e.a.
22 november 1963: de dag waarop president John F. Kennedy werd vermoord. Al snel werd er een dader opgepakt - Lee Harvey Oswalt - die later zelf werd omgebracht. Officier van justitie Jim Garrison gelooft de officiële lezing niet en begint enkele jaren na de moord een verwoede poging om aan te tonen dat er meerdere moordenaars waren. Hij vermoedt dat er sprake was van een enorme samenzwering en zet alles op alles om de waarheid aan het licht te brengen.



Interesse in JFK? Je kunt deze film eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair