3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

Ontdek het aanbod van de streamingdienst van Amazon.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Zillion (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robin Pront | Cast: Jonas Vermeulen, Charlotte Timmers, Ella Leyers, e.a. | Kijk direct
1997. De louche zakenman Frank Verstraeten is klein van gestalte, maar heeft enorme ambities. Hij begint in Antwerpen de nieuwe discotheek Zillion. Al snel groeit deze uit tot de place to be voor feestgangers uit binnen- en buitenland. Frank paradeert er met Vanessa, de mooiste vrouw van België, terwijl zijn partner in crime - de pornokoning Dennis Black Magic - voor de pikante acts zorgt.



The Mummy (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Kurtzman | Cast: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, e.a. | Kijk direct
De schatrovende sergeant Nick ontdekt de sarcofaag van een Egyptische prinses die eeuwen geleden levend is gemummificeerd na een pact te hebben gesloten met Seth. Ze ontwaakt echter weer nadat ze uit haar tombe is gehaald. De mummie is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten de wereld overnemen. Nick blijkt de uitverkorene te zijn om haar te stoppen.



Just My Luck (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Donald Petrie | Cast: Lindsay Lohan, Chris Pine, Faizon Love, e.a. | Kijk direct
Ashley, een typische New Yorkse meid, lijkt over al het geluk van de wereld te beschikken. Nooit zit haar iets tegen. Jake daarentegen is de meest ongelukkige man op aarde. Wanneer de twee elkaar op een gekostumeerd bal kussen, beseft Ashley al snel dat ze haar geluk is verloren. Ze ziet maar één oplossing: ze moet Jake opnieuw kussen. Ondertussen begint ze echter ook serieuze gevoelens voor hem te ontwikkelen en dat bemoeilijkt de zaken nogal.





Bekijk de afbeeldingMEER STREAMING
3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan


NieuwsFilm

meest populair